
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kráľovské kura s hermelínom[ recept č. 19830 zo dňa 8.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 8 kuracích stehien, 1 smotana, 0,5 l hydin. vývaru, petržlenová vńať, 300 g hermelínu, ml. čierne korenie, citrón POSTUP PRÍPRAVY Do ohňovzdornej misy poukladáme kuracie stehná, pokvapkáme citrónom, prilejeme smotanu a vývar. Posypeme petržl. vňaťou. Hermelín pokrájame na kocky a posypeme ním mäso. Osolíme a okoreníme. Prikryté pečieme asi 40 minút. Podávame s ryžou. |