. .. .. .. .. .. .
. .

Plnené medové rezy :o) - RECEPT 1981

Martina Z. (mata198511) ID 20128
.
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.8.2007
Naposledy: 29.6.2015 19:00
Aktualizácia: 30.5.2014 14:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 115
RODINNÉ FOTOGRAFIE 59
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 34
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Plnené medové rezy :o)


[ recept č. 1981 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

200 g medových plátov (polotovar)
Plnka: 8 dl mlieka, 2 žĺtky, 100 g masla, 130 g kryštálového cukru, 2 vanilínové cukry, 80 g Palmarínu, 80 g Zlatého klasu, 1 uvarená káva s cukrom a smotanou - proste takú akú si robievate, okrúhle piškoty, môžu byť aj pomleté oriešky ak nemáme tak Granko a čokoládová poleva


POSTUP PRÍPRAVY

Takže najskôr si spravíme plnku: mlieko, žĺtky, cukor, vanilínový cukor a Zlatý klas spolu uvaríme, dávame pozor aby neprihorel, lebo potom by sme museli, rozmýšľať ako túto obrovskú chybu napraviť :o), keď máme uvarený krém dáme ho vychladnúť, občas ho skontrolujeme, pomiešame a dávame pozor, aby nám z neho nik nebral, potom by chýbalo.
Keď nám krém vychladol primiešame doň maslo, Palmarín a spolu vyšľaháme ručným mixérom, aby bol hladučký.
Tento krém je fakt výborný, využívam ho všade, kde ide krém, všetci moji blízky mi ho chvália.
Tak krém je hotový, teraz ideme plniť pláty!
Medový plát natrieme pripraveným krémom a nebojte sa nešetrité ním, je ho dosť, na krém dáme piškóty namočené v káve, keď sme piškótami pokryli plát posypeme piškotky orieškami alebo Grankom a potrieme ešte plnkou, na ňu zas uložíme medový plát a postup opakujeme ako pri prvom...
Na posledný plát dáme zvyšok plnky, ktorú posypeme orieškami a pofŕkame čokoládovou polevou, alebo ak sme nedávali oriešky, tak plnku posypeme Grankom a necháme v chladničke stuhnúť a potom ham-ham

Tento recept je z časopisu, tak s te sa s ním možno stretli, ale je fakt výborný ak zbožňujete med a všetko s ním súvisiace.
Vrelo odporučujem, urobte ho pre návštevu a tá si bude oblizovať všetky prsty
<< Kyškový koláč | Plnené medové rezy :o) | Jablková buchta >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina Z. (mata198511) ID 20128 (9.11.2007, 16:14)
Ahojky, použila som jedno balenie, tuším tam sú 4 pláty. *-)
Ja som vždy koláč ukončila tak, že som posledný plát natrela zvyškom krému, toho bolo už málinko a posypala všeličím ;-).
*-)Avšak ak chceš ukončiť plátom, tak musíš ešte niečo naň dať, lebo tie pláty sú same o sebe suché a tvrdšie, tak aby "navlhli" od niečoho, napríklad *-) tam dať polevu - čokoládovú??? neviem...
Drším palce nech sa podarí, vlastne tam nie je nič čo by sa dalo skaziť, jedine, že by si pripálila krém ;-) ;-) ale to určite u teba nehrozí :-$
Každopádne ti bude určite chutiť!!!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Beata Siheľská (tamy) ID 387, mimibazar.sk/tamy (9.11.2007, 15:26)
AHOJ MATKA... chcem sa opytat na ten kolacik.. je urcite suprovy.. kolko si pouzila med. platov? a nemam ten kolacik ukoncit tak, ze dam na vrch plat? ako pri kremesi... dakujem bea
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu