
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) bravcova krkovicka na sposob knedlo-vepro-zelo[ recept č. 19805 zo dňa 7.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY doplnim POSTUP PRÍPRAVY doplnim OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Mária S. (slobodka) ID 81076 (8.11.2009, 15:12) |
ako je tá krkovička naporciovaná?nie je to dobre vidiet ale nie su to klasické plátky masa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (8.11.2009, 17:38) |
Krkovicku som naporcovala len na mensie kusy, ktr. som potom po upeceni nakrajala na take akoby medajlonky, ako je vidiet uz na tanieri...Takze nie su to klasicke platky mäsa, ak myslis take, ako na rezne... ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |