
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva Z. (Evka-Eviku) ID 76603 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Sliepka na kari[ recept č. 19485 zo dňa 31.10.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 sliepka, 1 cibuľa, 3 lyžice ramy, 4 lyžice hladkej múky, 150 gr sterilizovaného hrášku, 150 ml sladkej smotany, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica kari korenia, citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Uvarenú sliepku zbavíme kože, mäso oberieme a pokrájame na menšie kúsky. V rajnici roztopíme ramu, opražíme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu, posypeme múkou, karí korením a ešte chvíľu popražíme. Potom primiešame asi 750 ml vývaru ( keď nemám vývar tak dám do vody rozpusťiť bujón). Do omáčky dáme mäso a odkvapkaný hrach, dochutíme ju soľou, mletým korením a citrónovou šťavou. Hotové zjemníme sladkou smotanou. Podávať môžme s cestovinou. Vyskúšajte je to výborné doporučujem. |
![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (18.5.2014, 13:32) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |