
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Peťka B. (Korinna) ID 45364 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Rybacie karbonatky[ recept č. 19456 zo dňa 31.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY rybie file, vajicko, cesnak, sol (vegetu), struhanku, (prip. doplnenu celozrnnou mukou), olej na vyprazanie POSTUP PRÍPRAVY Kedze sme mali doma vela rybieho file a nikoho, kto by ho papal, tak som raz urobila tuto rychlovku - a uz sa u nas udomacnila. :-)) Rybie file nechame rozmrznut, potom ho pokrajame na male casti. Dame do misky, rozbijeme k tomu jedno alebo dve vajcika (podla mnozstva...), pridame popuceny alebo na drobno nakrajany cesnak (cim viac, tym lepsie :) ), dochutime podla chuti solou, vegetou alebo koreninami a prisypavame struhanku ( prip. aj muku), kym zmes nema idealnu konzistenciu - t.j. prilis sa nelepi ale ani nie je prilis tuha. :) Potom z nej tvarujeme mensie placky, ktore obalime v stuhanke. (Ja ich tvarujem rovno na tanieri so struhankou - nelepia sa a nemusim ich zvlast obalovat. :) ) Vyprazime a mozeme papat. Aby karbonatky neboli prilis mastne davam ich po vytiahnuti na paierovu kuchynsku utierku a druhou ich este prikryjem - pekne to vytiahne prebytocny olej. ;) Cela priprava aj s rozmrznutim mi netrva vacsinou viac ako pol hodinu, takze je to jednoduche a rychle. :) |
![]() | Sabča Š. (Sabuliatko) ID 113763, mimibazar.sk/Sabuliatko (15.4.2011, 16:05) |
dnes sme mali na obed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |