končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana F. (Zuzíček) ID 53944 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | cecky babky korenarky[ recept č. 19280 zo dňa 25.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY maso: kuracie prsia, grilovacie korenie a olej omacka: besamel (trochu oleja, hl. muka a mlieko), rozne druhy korenia (na obrazkoch) priloha: pecene zemiaciky POSTUP PRÍPRAVY kuracie prsia som prekrojila na tensie platky, potrela z oboch stran marinadou a osmahla.... zatial som dala upiect zemiaciky len pokvapkane olejom, posypane solou a kminom.... omacku som urobila nasledovne: na oleji som spenila muku, zaliala mliekom a postupne pridavala vsetky koreniny a trochen vegety...... omacka sa mala podobat na jeden recept z restauracie, ktory som ochutnala v piatok...vcelku sa mi to aj podarilo..... malo to byt lahko pikantne a citit trosku kari...... volalo sa to: cecky babky korenarky...... mnamka :))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |