
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KiRina Megaomacka na cestoviny[ recept č. 19265 zo dňa 25.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 3 salky cestoviny pre 3 osoby….uvarit a schladit studenou vodou Krabicka cca 140 g syrokremu, najlepsi je Syrovit Cierne korenie Morska sol Bazalka, najlepsie cerstva, prinajhorsom moze byt aj susena Mlieko na zriedenie 8 vacsich umytych sampinonov….surovych POSTUP PRÍPRAVY Vsetko okrem uvarenych cestovin do mixera a rozmixovat na sedohnedu, pomerne nevzhladnu polohustu hmotu, mala by mat konzistenciu ako kecup. Naliat na chladnejsie cestoviny a niecim ozdobit, staci trosku. Je to dobre jedlo hl. v lete, lebo je studene, a syte. Chutovo je uplne vynikajuce. …a tu cerstvu bazalku si na to urcite zozente. Moze byt aj mrazena. Ak date susenu, nemozete omacku pouzit hned, musela by v chlade aspoon 2 hodinky odstat. Odporucam vyskusat! cmuQ |
![]() | Aneta S. (ssassanka) ID 40362 (25.10.2009, 14:09) |
to tam akoze idu surove sampinony? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 (25.10.2009, 8:19) |
Rozhodne vyskusajte, ja sa zvyknem bavit, ze niekomu toto jedlo spravim a ono je napriek nejakej ozdobe pomerne nevzhladne. Nie je teple, takze vyrazne nevonia, dalej ta chodnikova farba omacky, co ja viem...... A ked to ochutnaju, tak ta nahla zmena postoja, niektori od nadsenia az tak nadskocia ![]() ...pat hviezdiciek... |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |