
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Veronika C. (Ve_ro_ni_ka) ID 15281 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Cina![ recept č. 1923 zo dňa 5.8.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso, 1 cibuľu, čínsku kapustu, mrkvu, hríby, pór, hrášok, bambusové výhonky na omáčku: cesnak, sójovú omáčku, soľ, solamyl na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Opražíme sprudka mäso, pridáme mrkvu, chvílu pražíme, potom hríby, neskôr cibuľu a pór. Opäť chvíľu pražíme a pridáme všetko, čo nám zostalo. Nakoniec prilejeme omáčku, ktorú pripravíme tak, že dáme 4 strúčiky cesnaku, sójovú omáčku a soľ podľa chuti. Omáčka siaha tak približne do polovice šálky. Zahusťujeme solamylom rozpusteným vo vlažnej vode. Pomaly odstavíme a ochutnáme. Zelenina má byť trochu chrumkavá. Podávame s ryžou,alebo hranolkamy. |