
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Iveta D. (Ivetka_D) ID 30924 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Kuracie rezne na tatárskej omáčke[ recept č. 19186 zo dňa 23.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400 gkuracie prsia 250 ml tatarská omáčka 200 g strúhanka 5 strúčikov cesnak soľ čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Prsia narežeme na tenšie plátky. osolíme, okoreníme. Do tatárskej pridáme pretlačený cesnak a vložíme do tejto zmesy rezne. Odložíme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň rezne vyberieme / tatársku neotierame/ a obalíme v strúhanke. Podávame s opekanými zemiakmi. 4 porcie 30 minút príprava 15 minút tepelná úprava |
![]() | Andrea KOLLEROVÁ (andreakoller) ID 3657, mimibazar.sk/andreakoller (30.10.2009, 9:04) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta D. (Ivetka_D) ID 30924 (30.10.2009, 12:00) |
treba to nechať trocha dlhšie vyválať v tej strúhanke, aby jej tam bolo troška viac, inak som rada, že chutilo | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |