
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Jablkový trhanec[ recept č. 1914 zo dňa 3.8.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY cesto na 2-3 trhance: 4-5 PL hladkej múky * mlieko na rozriedenie * 2 vajcia * 2 PL kryštálového cukru * ozdoba: šľahačka * ovocie * čokopoleva POSTUP PRÍPRAVY Véééľmi jednoduchý. Kuk ta tu: OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Moja verná pomocníčka chcela palacinky a jabĺčko bez šupky :-))), tak sme to spojili na jabĺčkový trhanec. Do misy dajte hladkú múku, ![]() 2. prilejte mlieko, aby vznikla redšia kaša a dobre vyšľahajte, aby neostali v mlieku hrudky. ![]() 3. Žiadna hrudka nie je vítaná.... :-), takže miešame, dcérka, do toho!!! ![]() 4. Potom pridáme dve vajíčka, ![]() 5. a dve lyžice kryštálového cukru. ![]() 6. Jablka zbavte šupky, vyrežte stredovým vykrajovačom jadrovník, ![]() 7. a nakrájajte ho na tenké plátky. ![]() 8. Na horúcu panvicu dajte toľko cesta, ako na dve palacinky, trhanec býva hrubší. ![]() 9. na vrch položte plátky jablka a upečte ako palacinku, pomocou lopatky obráťte. Trhanec potrhajte pri pečení druhej strany, dávajte pozor na plátky jablka, to by malo ostať vcelku. ![]() 10. Ozdobte šľahačkou, grankom, ovocím, čokoládovou polevou, záleží na Vašej chuti a Vašom oku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |