
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ada B. (bocmanka) ID 4306 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | kaparové mäsko nastudeno[ recept č. 18975 zo dňa 17.10.2009 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zelenina koreniny 1kg mäsa , celý kus vajcia olej citrónová šťava kapary tuniak soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistenú zeleninu /mrkva, petržlen, kaleráb, zeler..../ dáme variť á la polievka /nové korenie, čierne korenie..cibuľa/ spolu s kusom mäsa /bravčové, hovädzie, morčacie, kuracie../. Keď je uvarené necháme vychladnúť... Mäso natenko nakrájame. Omáčka:.....2-3 vajcia rozmixujeme s olejom akože majonézu. Do nej vmixujeme vychladenú zeleninu, kapary /bez nálevu../, tuniak /alebo celá sardelová pasta/, citrónová šťava a soľ podľa chuti. Ako dávame chladiť? ....naspodok nádoby dáme omáčku, naukladáme mäso na plátky, zalejeme omáčkou. Postupne robíme vrstvy s mäsom a omáčkou. Necháme vychladnúť aspoň 2 hodiny. |