končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Zapekane volske oko v zemli[ recept č. 18548 zo dňa 3.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemle (mnozstvo podla poctu osob), sunka, cervena cibula, trojuholnikovy syr ( 1 trojuholnik na pol zemle), vajicka, sol, cerv. ml. paprika, pazitka, pre vegetarianov miesto sunky platkovy syr, trochu masla na vymastenie zapekacej misy POSTUP PRÍPRAVY Uplne jednoduchy - :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI zemle rozkrojime, vydlabeme prostriedok, ulozime do zapekacej misy, ktoru sme predtym mierne pomastili malinko maslom zemle vystelieme sunkou na sunku poukladame trojuholnikovy syr (na mensie kusocky ), na kazde dame 1 vajicko a dame zapiect do grilu na 10-15 minut. Ak nemate gril, pouzite ruru, ale pozor, aby zemle nevyschli. Maju sa iba zapiect a ostat pekne chrumkavucke videlo sa mi, ze vajicka su este dost "riedke", tak som ich este strcila na cca 1 min. do mikrovlnky, aby sa pekne zatiahli mierne osolime (pozor lebo aj sunka aj syr je dost slany), poprasime cervenou ml.paprikou, ozdobime cervenou cibulou a mozme sa pustit do nich. Dobru chut! verzia pre vegetarianov - bez sunky, iba s platkovym syrom, trojuholnikovym syrom, cibulkou, olivy, co chcete. Ja som mala mensie zemle, takze moc sa tam toho nezmestilo vegetarianske finale - pre moje slniecko:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Marianna P. (Fialinka) ID 48133 (6.10.2009, 9:43) | |
Vyskúšané a Výborné. Aj manžel pochválil. Len by som sa spýtala, keď dáte gril, koľko stupňov treba nastaviť, 250°C? Odporúčam ochutnať |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.10.2009, 23:17) | ||
Veeelmi sa tesim, ze chutilo. Ja som mala gril tusim na 200 *C a zapekala som asi 10-15 minut a potom som este asi na minutku dala do mikrovlnky. | ||
ODPOVEDAŤ |
Diana S. (Lilidia) ID 14652 (5.10.2009, 21:48) | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (5.10.2009, 11:07) | |
Skvelý nápad Aďka, vyzerá to báááječne | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.10.2009, 21:43) | ||
Adka, ono to aj bolo bajecne. Vyhovela som obom (dcere aj manzelovi) a to bolo pre mna najvacsou radostou | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (4.10.2009, 19:50) | |
tak aj ja pripravím takéto kráľovské raňajky a možno ma naozaj začne nosiť na rukách | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.10.2009, 21:41) | ||
Draha, mna na rukach nikto nenosil, ale aj to odfukovanie po konzumacii bolo pre mna sladkou odmenou | ||
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (4.10.2009, 19:43) | |
Mňam, vyzerá to prudko jedlé, a už dávno som veru nejedla volské oko, ale už idú zimné večery, takže dobre bodne niečo teplé, zbohom grécke šaláty, prechádzam na zahrievací režim . | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (4.10.2009, 19:43) | |
Mňam, vyzerá to prudko jedlé, a už dávno som veru nejedla volské oko, ale už idú zimné večery, takže dobre bodne niečo teplé, zbohom grécke šaláty, prechádzam na zahrievací režim . | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.10.2009, 21:40) | ||
Darinka, ty mas vzdy take trefne komentare Vyskusaj, myslim, ze neolutujes | ||
ODPOVEDAŤ |
Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (4.10.2009, 17:39) | |
Skusim to,aspon nebude doma stale to iste | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.10.2009, 19:25) | ||
Katka budem rada ak vyskusas. Dostala som velku pochvalu aj od manzela aj od dcerky. Snad bude chutit aj vam | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (3.10.2009, 20:12) | |
Adrika!!!!!!!!!!! Krasne,chutne,jednoduche,skvele a naaaaaaaaadherne naarandzovane.toto isto vyskusam.na ranajky,alebo na veceru.Prekvapim manzela |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.10.2009, 20:39) | ||
Budem rada a dufam, ze bude chutit. Moj sa tak napraskal, ze fucal ako slon | ||
ODPOVEDAŤ |