Zuzana Ch. (zch) ID 21747 |
mimibazar.sk/zch |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 7.9.2007 |
Naposledy: 21.4.2025 11:47 |
Aktualizácia: 13.1.2017 14:15 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov)
Domáca knedľa
[ recept č. 17921 zo dňa 13.9.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500g hrubej muky, 250ml mlieka, 1 vajicko, lyzicka oliv. oleja, lyzicka soli, cukru a suseneho drozdia (alebo 1/4 cerstveho)
POSTUP PRÍPRAVY
vsetko najdete tu http://www.schutou.sk/index.php/recepty/salaty-a-prilohy/73-domaca-knedla |
Milada B. (axablek) ID 8634 (18.11.2010, 12:58) |
Dakujeme za recept,vsetci sme si pochutnali a musela som ju robit hned este raz...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (19.11.2010, 21:26) |
to ma tesi. Raz som nestihala robit domacu knedlu a poslala som muza kupit jednu, tak ma doma "sfukli", ze to budu jest radsej cestoviny, ale kupovanu uz nikdy  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva B. (evban) ID 15238, mimibazar.sk/evban (15.5.2010, 0:29) |
ahojko mám otázku - pridám lyžičku soli, lyžičku cukru a celé vrecko sušeného droždia alebo lyžičku soli, trochu cukru a lyžičku sušeného droždia? Sorry ja musím presne vážiť - ideálne je na gramy ... dík evi |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (18.5.2010, 17:25) |
vsetko po jednej lyzicke, teda lyzicku soli, lyzicku drozdia a lyzicku cukru |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Miroslava K. (mirusa001) ID 63171 (30.3.2010, 13:28) |
Dnes som ju skusala a je fakt vyyyyborrnaa . skvely receptik inu uz robit nebudem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (31.3.2010, 17:15) |
vidim, ze ma tato knedla naozaj uspech. Aj u nas doma to tak je. Som velmi rada.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (28.3.2010, 12:42) |
Zuzka,tak som predsa dnes robila knedľu "varenú" a výsledok  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (29.3.2010, 22:36) |
tak to ma tesi. Nejak casto sa u vas robi knedla  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (11.3.2010, 15:04) |
Zuzka,vyskúšala som knedľu,podarila sa mi múku som pomiešala hrubú s polohrubou a robila som ich na pare.Nemám dobré skúsenosti s varenou vo vode Ďakujem za konečne dobrý a osvedčený recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (26.3.2010, 23:09) |
ja zas neviem robit na pare. Teda mam navod, ale vo vode mi to pride pohodlnejsie. Ak sa nabuduce predsa len odvazis ju uvarit, urcite sa podari. Ja ju robim len tak.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Blanka S. (blanocka) ID 30260 (8.3.2010, 15:00) |
podarili sa a su mnam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (26.3.2010, 23:08) |
to ma ohromne tesi |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Blanka S. (blanocka) ID 30260 (5.3.2010, 14:19) |
zajtra idem, na to, dufam, ze sa podari  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (20.2.2010, 11:16) |
.no smola..z polohr.múky sa asi nedá..však?..myslím..varit?..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (5.3.2010, 15:04) |
Erika, ja robím len z polohrubej a zda sa mi lepšia ako z hrubej ..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (22.2.2010, 18:29) |
erika, da sa aj s polohrubej |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (20.2.2010, 11:40) |
Erika ja som robila tieto knedle a polovicu hrubej múky som nahradila polohrubou a boli výborné  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | eva p. (epana31) ID 35294 (20.2.2010, 11:12) |
výborna knedľa žiadnu inú už ani neskúšam robiť ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (8.2.2010, 15:23) |
Zuzka tak aj ja som sa odhodlala urobiť knedľu doma, robila som ju prvý krát a myslím, že sa mi celkom vydarila ale je to vďaka tvojmu skvelému receptíku jednoduchá príprava a výborná chuť a tu sú tie moje http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=661295 odteraz robím knedle len doma Ďakujeeeem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana F. (Piso) ID 9933 (1.2.2010, 14:54) |
Knedlu som robila po prvý krát a vydarila sa. ďakujeme za skvelý recept.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Martina R. (ozi) ID 78781, mimibazar.sk/ozi (30.12.2009, 18:47) |
Knedličku som robila, vyšla , akurát, že som ju robila v parnom hrnci. Ale bola nádherná. Dík za receptík.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (5.1.2010, 8:17) |
som velmi rada. Ja parny hrniec nemam, ale je to dobry tip pre ostatne mamicky. Hadam sa ta knedla u vas "udomacni" tak, ako u nas  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
anička b. (3xha) ID 57260 (3.11.2009, 9:47) |
su krásne varím ich tak už skoro 35 rokov lebo som už starka aj prababka ale nikdy som neotvarala hrniec a neprevracala som ich varím ich 20 minut a su krásne vysoke .Chcem sa opýtať nespadnu mi ked ich zkusím obratiť????  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (4.11.2009, 23:35) |
ja hrniec necham otvoreny a varim ich tak, ako som napisala. Tym spadnutim myslite akoze klesnu? Mne nikdy neklesli. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena H. (hela506) ID 30653 (3.11.2009, 8:36) |
To cesto v tej pekarni len vypracujeme alebo ho nechame aj kysnut?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana M. (Saraja) ID 108524 (3.11.2009, 9:07) |
cesto nechaj v pekarni aj vykysnut. Ja som uz robila knedliky podla tohto receptu, len som knedlik potom nevarila ale naparila nad parou, bol vyborny  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (4.11.2009, 23:33) |
ano, aj kysnut treba |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva N. (leskot) ID 98318 (19.10.2009, 21:43) |
Robila som - výborné tá hrubá múka je zrejme na knedle najlepšia ... teda pre mňa bola  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (19.10.2009, 23:07) |
Evka, ja som robila aj s polohrubej raz, ale hruba je naozaj lepsia, preto som ju tu aj uviedla. Som rada, ze vam chutilo. U nas uz nemozem na kupovanu knedlu ani pomysliet, odkedy robim tuto.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |