. .. .. .. .. .. .
. .

Ryzovo-tuniakova natierka - RECEPT 17217

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Ryzovo-tuniakova natierka


[ recept č. 17217 zo dňa  ]


Ryzovo-tuniakova natierka


POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva tuniaka vo vlastnej stave, 1/2 pohara ryze,1 PL olivoveho oleja, 3-4 nakladane uhorky, 1 mensia cibula, 6 PL majonezy (alebo 3PL majonezy a 3PL kyslej smotany), sol , biele ml. korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tato natierka je trochu takej kyslejsej konzistencie. Je potrebne ju odlozit do chladnicky, aby sa trochu "schladila" a aby sa dobre prepojili chute. Nabuduce este pridam aj trochu konzervovej kukurice a kvoli farbe trochu nakladanej kapie. Mozno aj kvapku kecupu:). Zaver hodnotenia: jednoduche, rychle a netradicne. No a chutilo nam!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


ryzu oplachneme a nechame odkvapkat


uvarime v mierne osolenej vode, do ktorej pridame 1 PL olivoveho oleja


kym sa nam ryza za obcasneho premiesania uvari, tak si pripravime nadrobno nakrajanu cibulu a uhorky


do uvarenej, vychladnutej ryze primiesame cibulu a uhorky


potom pridame tuniaka bez stavy


premiesame, dochutime solou, bielym ml. korenim a odlozime do chladnicky "schladit"-odlezat, aby sa nam pekne prepojili chute:)


servirujeme so zeleninou


xxx



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Rezy ELVIRA | Ryzovo-tuniakova natierka | BANOFFEE PIE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Darina B. (danda3) ID 104195 (29.8.2009, 12:39)
Mňam, tak toto by som zjedla aj samé bez chleba, vyzerá to úžasne! (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.8.2009, 20:57)
Darinka, kludne aj bez chlebika, s tou ryzou je to dost syte. (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (29.8.2009, 7:14)
Adrianka, mám veľmi rada Vaše recepty. Opäť ste pridali ďalšie výborné, ktoré určite vyskúšam. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.8.2009, 20:56)
Zdenka, vdaka za uznanie (L) (L) (L) (L) Snazim sa pridavat menej, ale take, ktore ma zaujmu a ak su dobre, tak potom ich posuniem dalej. Ja som skor v tej kategorii prakticka kucharka a cukrarka :-) Ziadne umelecke dielka :( Ja len rada varim a peciem :-)
ODPOVEDAŤ
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (30.8.2009, 10:58)
Adrianka, vaše recepty nielen výborne chutia , ale aj výborne vyzerajú. Všetky, čo som vyskúšala, sú super. Ďakujem za výborné inšpirácie.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.8.2009, 18:31)
Som potesena (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu