končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ryzovo-tuniakova natierka[ recept č. 17217 zo dňa 22.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva tuniaka vo vlastnej stave, 1/2 pohara ryze,1 PL olivoveho oleja, 3-4 nakladane uhorky, 1 mensia cibula, 6 PL majonezy (alebo 3PL majonezy a 3PL kyslej smotany), sol , biele ml. korenie POSTUP PRÍPRAVY Tato natierka je trochu takej kyslejsej konzistencie. Je potrebne ju odlozit do chladnicky, aby sa trochu "schladila" a aby sa dobre prepojili chute. Nabuduce este pridam aj trochu konzervovej kukurice a kvoli farbe trochu nakladanej kapie. Mozno aj kvapku kecupu:). Zaver hodnotenia: jednoduche, rychle a netradicne. No a chutilo nam! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ryzu oplachneme a nechame odkvapkat uvarime v mierne osolenej vode, do ktorej pridame 1 PL olivoveho oleja kym sa nam ryza za obcasneho premiesania uvari, tak si pripravime nadrobno nakrajanu cibulu a uhorky do uvarenej, vychladnutej ryze primiesame cibulu a uhorky potom pridame tuniaka bez stavy premiesame, dochutime solou, bielym ml. korenim a odlozime do chladnicky "schladit"-odlezat, aby sa nam pekne prepojili chute:) servirujeme so zeleninou xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Darina B. (danda3) ID 104195 (29.8.2009, 12:39) | |
Mňam, tak toto by som zjedla aj samé bez chleba, vyzerá to úžasne! | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.8.2009, 20:57) | ||
Darinka, kludne aj bez chlebika, s tou ryzou je to dost syte. | ||
ODPOVEDAŤ |
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (29.8.2009, 7:14) |
Adrianka, mám veľmi rada Vaše recepty. Opäť ste pridali ďalšie výborné, ktoré určite vyskúšam. |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.8.2009, 20:56) | ||
Zdenka, vdaka za uznanie Snazim sa pridavat menej, ale take, ktore ma zaujmu a ak su dobre, tak potom ich posuniem dalej. Ja som skor v tej kategorii prakticka kucharka a cukrarka Ziadne umelecke dielka Ja len rada varim a peciem | ||
ODPOVEDAŤ |
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (30.8.2009, 10:58) | ||
Adrianka, vaše recepty nielen výborne chutia , ale aj výborne vyzerajú. Všetky, čo som vyskúšala, sú super. Ďakujem za výborné inšpirácie. | ||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.8.2009, 18:31) | ||||
Som potesena | ||||
ODPOVEDAŤ |