končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) pečené zemiačky, skoro americké[ recept č. 17119 zo dňa 20.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY malé zemiačky * olivový olej * korenie podľa chuti: grilované + bylinky, sušený cesnak, mletá sladká paprika.. POSTUP PRÍPRAVY Zemiačky umyjeme, nešúpeme, rozkrájame. Z oleja, trošky vody a korenia zarobíme zmes. Tou potrieme zemiačky a zapečieme :-) |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (20.8.2009, 12:38) | |
kebyze nie som leniva, tak by som ich predvarala .. ma to nejaky speci ucinok? alebo nieco? ak hej.. tak prekonam lenivost | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (20.8.2009, 14:06) | ||
je to potom rychlejsie upecene v rure ako surove zemiaky.Surovým to trva asi hodinu a tymto do polhodky hotovo | ||
ODPOVEDAŤ |
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (6.4.2010, 21:20) | |||
Ja robievam zemiacky podobne, a k tomu predvaraniu - super tip - namiesto predvarenia staci zemiacky podliat poharom vody, na 20-30 min. prikryt alobalom, ku koncu odkryt a zapiect do chrumkava | |||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (7.4.2010, 8:04) | ||||
dakujem,skusim | ||||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (20.8.2009, 9:24) | |
Ja ich robievam...............ale najprv si ich predvarim.necham zajst penou,scedim a sup na pekac na papier na pecenie a tam posypem korenim a zastriekam olejom.Su supeeeeeeeeeer. | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (20.8.2009, 12:38) | ||
inak, velmi peknu fotecku tu mas | ||
ODPOVEDAŤ |