končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Monika S. (levelka) ID 3709 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Morčacie závitky v uhorkovej omáčke[ recept č. 17066 zo dňa 17.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg morčacie mäso /prsia/, 13 plátkov šunky, 13 plátkov slaniny, 3 vajcia, 3 zavárané uhorky do závitkov + 2 zavárané uhorky do vývaru, cibuľa, soľ, čierne korenie mleté, vegeta, červená mletá paprika, hladká múka, olej POSTUP PRÍPRAVY 1./ Morčacie prsia nakrájame na rezne a cez mikroténový sáčok vyklepeme natenko /mne vyšlo 13 rezňov, preto som potrebné prísady upravila podľa toho/. Podľa chuti osolíme a okoreníme. 2./ Na vyklepané rezne naukladáme šunku, slaninu, štvrťku vajíčka a štvrťku uhorky. Mäso zrolujeme do závitku a prepichneme ihlou alebo špáradlom. 3./ Takto pripravené mäso obielime na oleji zo všetkých strán. Podlejeme ho vodou, pridáme cibuľu nakrájanú na hrubé kolieska, vegetu, červenú mletú papriku a dusíme do mäkka. Pred dodusením pridáme do vývaru 2 najemno nastrúhané uhorky, ešte spolu chvíľu podusíme a podľa potreby zahustíme s hladkou múkou rozmiešanou vo vode, dochutíme. 4./ Podávame s ryžou. |
Martina Sobotová (Matuli) ID 18384, mimibazar.sk/matuli (7.12.2009, 14:28) | |
skvelý receptík, všetci si zamlsali ďakujem za tip | |
ODPOVEDAŤ |
dada t. (cica-mica) ID 102843 (20.8.2009, 19:55) | |
monika vypada to super ..asi zajtra to vyskusam...diky za recept....tie uhorky co struhas do toho vyvaru su ake??cerstve alebo ..zavarane?... | |
ODPOVEDAŤ |
Monika S. (levelka) ID 3709 (21.8.2009, 10:46) | ||
Ahoj Dadka. Ďakujem za pripomienku, som to hneď aj doplnila do receptu. Do vývaru idú zavárané uhorky. Dobrú chuť prajem a pekný deň | ||
ODPOVEDAŤ |