končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Helena F. (Helka5) ID 83938 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Čínske karbonátky.[ recept č. 17064 zo dňa 17.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400g kuracích pŕs, 3 lyžice maggy korenia, 3 lyžice worčestrovej omáčky, 4 lyžice oleja, 4 lyžice solamylu, 2 vajcia, 2 cibule, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1/2 lyžičky kari korenia, 1/2 lyžičky soli. Omáčka: 1 majonéza, 1 lyžica kečupu, 1/2 lyžičky pálivej papriky (nemusí byť), 1 malá cibuľa (porezať nadrobno), 2 stručiky cesnaku, mleté čierne korenie. Všetko spolu zmiešať. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie mäsko porežeme nadrobno, pridáme všetky ostatné prísady a dáme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň vyprážame karbonátky. Podávame z hranolkamy. . OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Mäsko nakrájame na malé kúsky , pridáme všetky ostatné prísady a dáme do chladničky na 24 hodín. Na druhý deň si z mäska vypražíme karbonátky. Omáčku si pripravíme tak, že všetky ingrediencie spolu zmiešame. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |