Zdenka M. (betti1975) ID 56055 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Tatovi k narodkam...
[ recept č. 16743 zo dňa 5.8.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Mramorovy korpus
1.krem- pudingovy
2.krem- parizsky
Potahovana hmota z JoJo cukrikov (nikdy viac) |
 | Libuša P. (pepko) ID 5568, mimibazar.sk/pepko (8.8.2009, 20:30) |
Zdenka, na začiatočníčku je to viac ako skveléééééé . Nenechaj sa odradiť tou hmotou a skúšaj, skúšaj, skúšaj. Mne sa s ňou celkom dobre pracuje. Trvalo to síce.... ale teraz už viem akú má mať konzistenciu, aby sa mi s ňou dobre robilo. Ešte jedna rada, priprav si radšej viac hmoty, aby si si mohla vyvaľkať dostatočne veľký plát na potiahnutie (nebudú sa ti robiť záhyby) a keď tú zvyšnú hmotu orežeš, priprav si z nej ozdoby. Tak držím palce, nech sa ti darí. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva N. (torticka) ID 66510 (6.8.2009, 14:00) |
Veľmi dobre sa ti podarila, len tá hmota sa ti nenatiahla pekne...ale to nevadí, tá hmota z cukríkov je perfektná, mne sa s ňou robí najlepšie, lne treba vedieť odhadnúť tú pravú hustotu hmoty...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 102843 (5.8.2009, 14:58) |
zdenka preco nikdy viac??hm??torticka vypada super..a ten potah je tiez super..lepsie sa s nim pracuje ako s marcipanom.. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zdenka M. (betti1975) ID 56055 (5.8.2009, 17:36) |
Prečo nikdy viac? Vôbec sa mi to nedalo vyvaľkať, stále sa mi to zmenšovalo. Len čo som to vygúľala, tak sa to stiahlo a bolo to malé. Ale chutilo to dobre. Domáci nepravy marcipán sa mi páči viacej aj sa z neho lepšie tvarujú ružičky. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Ludka M. (darlene) ID 24857 (8.8.2009, 20:40) |
mozno sa ti to stalo preto,ze si ju nechala po roztopeni prilis vychladnut a potom si zamiesavala cukor...ked robim ja,tak to necham len tak trosku vychladnut aby sa mi nezacal topit cukor a potom vmiesavam postupne cukor...z akych si robila cukrikov??? JoJo niesu az take vhodne..spokojnejsia som s Haribo Rubino... na buduce to bude uuurcite lepsie a pomaha ked zamiesas aj trosku Cery  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  | Zdenka M. (betti1975) ID 56055 (10.8.2009, 17:00) |
díky za radu, nabudúce pridám aj trošku cery. Chystám sa robiť synovi, mám bielo modré cukríky, tak dúfam, že mi to pôjde lepšie a nebudem sa toľko jedovať pri tom. Túto hmotu som robila z klasických tých bielo ružovích JOJO cukríkov. Z jedného balíčka, neviem, či to nebolo málo, nikto mi nevedel poradiť asi koľko cukríkov potrebujem na jednu tortu. Ešte raz díky. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Adriana D. (adenkax) ID 93676 (5.8.2009, 14:18) |
krasna torticka mne sa s hmotou z jojo cukrikov robilo super...lepsie ako s marcipanom, ale mozno bola chyba v marcipane.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |