. .. .. .. .. .. .
. .

Tatovi k narodkam... - RECEPT 16743

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 56055 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Tatovi k narodkam...


[ recept č. 16743 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Tatovi k narodkam...


POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorovy korpus 1.krem- pudingovy 2.krem- parizsky Potahovana hmota z JoJo cukrikov (nikdy viac)
<< Špirálky s tuniakovo paradajkovou omáčkou | Tatovi k narodkam... | Torta pre dcerku k 14 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Libuša P. (pepko) ID 5568, mimibazar.sk/pepko (8.8.2009, 20:30)
Zdenka, na začiatočníčku je to viac ako skveléééééé (clamp) (clamp) (clamp). Nenechaj sa odradiť tou hmotou a skúšaj, skúšaj, skúšaj. Mne sa s ňou celkom dobre pracuje. Trvalo to síce.... ale teraz už viem akú má mať konzistenciu, aby sa mi s ňou dobre robilo. Ešte jedna rada, priprav si radšej viac hmoty, aby si si mohla vyvaľkať dostatočne veľký plát na potiahnutie (nebudú sa ti robiť záhyby) a keď tú zvyšnú hmotu orežeš, priprav si z nej ozdoby. Tak držím palce, nech sa ti darí.
ODPOVEDAŤ
Eva N. (torticka) ID 66510 (6.8.2009, 14:00)
Veľmi dobre sa ti podarila, len tá hmota sa ti nenatiahla pekne...ale to nevadí, tá hmota z cukríkov je perfektná, mne sa s ňou robí najlepšie, lne treba vedieť odhadnúť tú pravú hustotu hmoty... (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (5.8.2009, 14:58)
zdenka preco nikdy viac??hm??torticka vypada super..a ten potah je tiez super..lepsie sa s nim pracuje ako s marcipanom..
ODPOVEDAŤ
Zdenka M. (betti1975) ID 56055 (5.8.2009, 17:36)
Prečo nikdy viac? Vôbec sa mi to nedalo vyvaľkať, stále sa mi to zmenšovalo. Len čo som to vygúľala, tak sa to stiahlo a bolo to malé. Ale chutilo to dobre. Domáci nepravy marcipán sa mi páči viacej aj sa z neho lepšie tvarujú ružičky.
ODPOVEDAŤ
Ludka M. (darlene) ID 24857 (8.8.2009, 20:40)
mozno sa ti to stalo preto,ze si ju nechala po roztopeni prilis vychladnut a potom si zamiesavala cukor...ked robim ja,tak to necham len tak trosku vychladnut aby sa mi nezacal topit cukor a potom vmiesavam postupne cukor...z akych si robila cukrikov??? JoJo niesu az take vhodne..spokojnejsia som s Haribo Rubino...
na buduce to bude uuurcite lepsie (Y) (Y) (Y) a pomaha ked zamiesas aj trosku Cery (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zdenka M. (betti1975) ID 56055 (10.8.2009, 17:00)
díky za radu, nabudúce pridám aj trošku cery. Chystám sa robiť synovi, mám bielo modré cukríky, tak dúfam, že mi to pôjde lepšie a nebudem sa toľko jedovať pri tom. Túto hmotu som robila z klasických tých bielo ružovích JOJO cukríkov. Z jedného balíčka, neviem, či to nebolo málo, nikto mi nevedel poradiť asi koľko cukríkov potrebujem na jednu tortu. Ešte raz díky.
ODPOVEDAŤ
Adriana D. (adenkax) ID 93676 (5.8.2009, 14:18)
krasna torticka (clamp) (clamp) (clamp)
mne sa s hmotou z jojo cukrikov robilo super...lepsie ako s marcipanom, ale mozno bola chyba v marcipane....
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu