. .. .. .. .. .. .
. .

Cviklový šalát - RECEPT 1659

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ID 7859 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Cviklový šalát


[ recept č. 1659 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

6 ks stredne velkej cvikle
4 pol.lyžice octu
4 pol.lyžice cukru
stipka soli


POSTUP PRÍPRAVY

Cviklu umyjeme a v šupke uvaríme do mäkka asi tak aby sa do nej zapichlo špáradlo.Necháme ju vychladnúť, potom očistíme postrúhame na hrubo - ako jablká do koláča - pridáme sol, ocot, cukor pomiešame necháme chvílu postáť a papáme alebo uložíme do fliaš a šup do chladničky. V chladničke vydrží aj 2 týždne, u nás teda nie....šalátik obsahuje vela železa. Dobrú chuť.
<< Pagace | Cviklový šalát | TVAROHOVÝ REZ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu