Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 |
 |
Oblasť: Martin |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 12.4.2008 |
Naposledy: 30.10.2012 12:58 |
Aktualizácia: 19.8.2012 19:03 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Kitty pastierka
[ recept č. 16514 zo dňa 28.7.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
sacherový korpus, džem, parížsky krém z mliečnej čokolády, banány, vanilkový korpus, džem, parížsky krém,jahody, wi
POSTUP PRÍPRAVY
obvyklý |
Silvia K. (MaryKay) ID 95133 (30.7.2009, 18:36) |
a stále pracuješ iba s tou hotovou hmotou? niekde som čítala, že máš aj vo svojich receptoch recept na poťahovaciu hmotu, ale nejako sa mi nepodarilo ho nájsť. mohla by si mi nejako prosím poradiť? Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (30.7.2009, 21:01) |
Silvi teraz už používam iba to a ešte želatínovú hmotu...dá sa sňou poťahovať aj modelovať...tu je link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12564&user=42443 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Silvia K. (MaryKay) ID 95133 (30.7.2009, 21:34) |
veľmi pekne ďakujem určite vyskúšam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Silvia K. (MaryKay) ID 95133 (30.7.2009, 11:10) |
nááááádherná tortička . možno to je blbé ale čo je to ten white icing  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (30.7.2009, 13:59) |
je to fondán už hotový..iba zafarbíš,premiesiť a poťahuješ,alebo modeluješ  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 102843 (28.7.2009, 17:51) |
opet tvoja krasa ..ani uz neviem co mam napisat....nadhera  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (28.7.2009, 20:03) |
dadka si zlatá ďakujem pekne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marianna c. (marianka28) ID 76336 (28.7.2009, 17:21) |
Gabika je prekrasna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (28.7.2009, 20:02) |
marianka ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
barbora b. (bobaka) ID 92598 (28.7.2009, 15:59) |
krasna torticka gabicka. este sa mam vela toho ucit. ale chcela by som sa ta spytat ked tortu potahujes tak ju mas taku hladku peknu. ako to robis? ja tam mam vzdy take hrudky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (28.7.2009, 16:16) |
barborka, učiť sa musím aj ja,vždy je čosi nové...k poťahovaniu...v prvom rade musíš mať poťahovku poriadne premiesenú a úplne hladkú...ja používam white icing a ten je skvelý...vyvaľkaj nie veľmi na tenko a potiahni, potom povrch ja vyhlaďujem žehličkou na marcipán...bez nej to nie je úplne dokonalé. Pre mňa je táto pomôcka nevyhnutná,lebo nerovnosti na povrchu by ma veľmi hnevali. Nie je to veľká investícia a určite sa vyplatí a budeš aj ty spokojná.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea K. (lolek) ID 71360 (28.7.2009, 13:31) |
Krása, nádhera. Gabika, len neviem, či takáto dáma mačička Kitty dokáže vohnať do košiara toľko ovečiek xixi. Juuuuj, ale ako tak čítam tie ingrediencie, tak to musí aj fantasticky chutiť. JE KRÁSNA. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (28.7.2009, 16:13) |
Andrejka ďakujem ...dúfam,že bude chutiť aj oslavenkyni |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Zuzana Ch. (bubacik) ID 9878 (28.7.2009, 22:53) |
Gabika, torticka nie je len nadherna, ale aj VYBORNA! Oslavenkyni i vsetkym ostatnym velmi chutila... DAKUJEME pekne a uz sa tesime na dalsiu P.S.: My mozeme jedine chvalit a vsetkym odporucit.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (30.7.2009, 9:00) |
Zuzka som naozaj rada,že ste boli spokojní a tortička sa nielen páčila ,ale aj chutila...som naozaj veľmi rada.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |