
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
STRUKOVINY |
Renáta I. (Dobrota) ID 41578 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Príloha zo zelených fazuliek[ recept č. 16161 zo dňa 14.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Mám jeden recept na prílohu, ktorý vyzerá veľmi zaujímavo. UPOZORNENIE: Osobne som ho ešte nerobila, ale nejakú dobu sa už naň chystám :-)) Takže, ak by ho náhodou niekto skúšal, tak môžete dať prípadne vedieť, či to chutí, či je to jedlé :-)) SUROVINY: 400 g zelených strúčikov, 2 PL oleja, 150 ml vody, 1 kocka zeleninového bujónu, 3 strúčiky cesnaku, 1/2 ČL cukru, 1/2 ČL strúhaného zázvoru, 3 PL sójovej omáčky, 100 ml bieleho vína, 1,5 ČL solamylu, štipka soli aj korenia. POSTUP PRÍPRAVY Fazuľky umyjeme, odkrojíme konce a sprudka opečieme na oleji. Prilejeme 100 ml vody, v ktorej sme rozmiešali kocku zeleninového bujónu, prelisovaný cesnak, cukor, zázvor a SO. Necháme povariť asi 10 minút. V 50 ml vody, čo nám ostala, rozmiešame solamyl a za stáleho miešania prilejeme k fazuľkám. Potom prilejeme víno a necháme prejsť varom. Nakoniec dochutíme soľou a korením. Podávame k mäsu (kotletám, medajlónkam, a pod.) so zemiakmi. Dobrú chuť |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (24.8.2012, 23:44) |
Baby vyskusajte tento receptik,je sezona fazulky,ja to robievam aj v zime.Je fakt dobry,jedavam to aj s ryzou. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (25.12.2011, 9:11) |
milujem fazulkove jedla a toto je vyborne vyskusajte. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Renáta I. (Dobrota) ID 41578, mimibazar.sk/dobrota (20.6.2012, 17:38) |
Helenka, takže je to dobré, hovoríš? To som rada. Podľa popisu vyzeral ten recept zaujímavo, ale keď že som ho sama ešte nerobila, som rada, že si sem vložila vlastné hodnotenie... ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (6.2.2011, 17:05) |
tento receptik ma zaujal,mam doma zelenu fazulku,tak vyskusam. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |