. .. .. .. .. .. .
. .

Ovocné osvieženie - RECEPT 16151

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

OVOCIE

ID 65067 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Ovocné osvieženie


[ recept č. 16151 zo dňa  ]


Ovocné osvieženie


POTREBNÉ PRÍSADY

Ponukam vam recept na nieco podobne Sangrii, ale pripravila som to zo surovin, ktore sme mali v chladnicke- je to uzasne osviezujuce, zdrave, ako stvorene na horuce letne dni

POSTUP PRÍPRAVY

Co budeme potrebovat si mozete pozriet v obrazkovom postupe:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Ovocie si mozte dat podla svojej chuti- ja som dala zlty melon a 2 nektarinky. Ovocie ocistime, pokrajame na kocky a dame do misy


Ovocie v mise zalejeme dzusom- cerveny pomaranc zmiesanym s Campari- v mojom pripade to bolo Martini Bitter- co je uplne rovnake ako Campari, len skoro o polovicu lacnejsie :-) ja som dala asi 5dl dzusu a 1dl Martini (Campari)


Do hotoveho dielka dame niekolko kociek ladu a mozme podavat



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Karamelovo - skoricove kolaciky ,vyborne a jednoduche | Ovocné osvieženie | Pre moju dcérku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Hana M. (mamihani) ID 21017, mimibazar.sk/mamihani (16.7.2009, 19:41)
(Y)ja nakrájam aj 5druhov ovocia a zalejem sampanským, je to tiež super
(plaz)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (17.7.2009, 21:53)
|:o) tak to tiez vyskusam |:o) (D) (D) (D)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.7.2009, 19:28)
Fúúúha! vyzerá to super... :-p dala by som si v tejto horúčave... (D) Idem si niečo melónové pripraviť... ale nemôžem alkáč. Rozmýšľam, ako tvoji kolegovia vydržia koncertovať v kvádrach...vlastne ty tiež? Ale má to aj výhody, že pracovne pri mori :-) sa vrátiš opálená ako mulatka (Y) maj sa pekne , želám (child1) (leto) (plavec) (D) (jidlo) (dance) (pusa) (flower)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (17.7.2009, 21:52)
ja tiez nejako alkac nemozem, lebo ma bolieva hlava, ale to bolo deci na take velke mnozstvo...ale da sa aj bez alkoholu, hlavne nech je to studene (drink). A ty vobec nepijes alko? (D) Chalani hravaju v koseliach a vestach, ked su horucavy, a ked je chladnejsie tak vo fraku. A ja si davam saty, akurat sa chystam cez vikend, ze si zase nejake nove zaobstaram (smich) aby som reprezentovala (*) http://www.youtube.com/watch?v=7HQ6u7rOWTs&feature=related klikni- takto sme hrali v marci (H)Opalena uz troska som, ale ako mulatka urcite nie +o( +o( ja mam taku svetlejsiu kozu, to Ivo je tmavy jak spaniel, to mu zavidim ;-) aj ked...ved biela pokozka vraj ide do mody (Y)... a ty jako letujes? (plaz)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (21.7.2009, 11:11)
Klaudi, trocha oneskorene, ale predsa odpovedám :-) Jasne, že pijem alkohol (H) občas... príležitostne. Ale iba také že demänovka, becherovka, cinzano...a červené víno (k jedlu). Ale teraz beriem antibiotiká, takže preto som si do drinku nemohla dať alkáč. :-$
To video som si mrkla, aj to druhé. Ste super! (clamp) (clamp) (clamp) Musíte mať isto bohatý repertoár, keď ste tak plynule a systematicky prechádzali od jedného skladateľa k druhému a menili žánre. Svedčí to o vašej profesionalite. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Super reklamu ste spravili
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) verím, že aj teraz máte úspech u obecenstva. (F) (F) (F) (F) (F) a držím vám palce (F) (F) (F) (F) (F)
Zatiaľ letujem doma, aj kvôli aktuál. zdravotným problémom, aj preto že (cinky)
finišuje práve s doktorátom. Oddych bude neskôr (leto) a keď vravíš, že biela ide do módy... :-D tak som trendy :-D
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (15.7.2009, 21:08)
Klaudika, vsetko super, uplne citim chut tohto osviezujuceho napoja. No ja by som si asi pomer tych tekutych surovin pre seba vymenila :-) No , neviem, neviem ako by to po tej kozumacii potom dopadlo :-D Peknu dovolenku zelam (L) (L) (L) (L) (plavec) (plavec) (plavec) (child2) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (15.7.2009, 22:56)
(D)ved kazdy podla svojej chuti (D) kludne aj same Campari ;-) Dakujeme za pozdrav, je nam tu vyborne, len straaasne horucavy (child1) (child1) (child1) a ked hravame, tak je to dost narocne...ale potom sup do mora (child2)...Tiez Ti Adrika zelame krasne leto, (plaz) (plaz) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (14.7.2009, 13:18)
Mňáááám , takéto nápoje milujem.... (drink) (clamp) (drink) (clamp)... (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (14.7.2009, 18:05)
(drink)ja som to vcera skusala 1.krat, a bolo to super (drink) (hello) aj ked skor ako kompot- viac ovocia ako drinku (zajic) (hello) mnami (hello)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (14.7.2009, 9:28)
(Y) (Y) (Y) (drink) (drink) (drink)Klaudika, želám vám veľa slniečka a pohody (plavec) (plaz) (kytara) (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (14.7.2009, 18:07)
Adka, dakujeme (L) (L) je nam tu vyborne, ostali by sme kludne cele leto (plaz)len neviem ci sa nam podari zohnat na august ubytovanie (plaz)aj Tebe krasne leto (plavec) (pusa) (leto) (plaz) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu