. .. .. .. .. .. .
. .

Falošná treska - RECEPT 16148

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ID 41578 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Falošná treska


[ recept č. 16148 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 majolka (alebo aj tatarka, ale ja dávam majolku), 1 tvaroh (250 g), 4 vajcia natvrdo, 2 cibule, 1 mrkva, 1 PL horčice, 1 ČL vegety, 1-2 zavináče - nie je podmienka, ale s nimi je to lepšie :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Mrkvu postrúhame najemnučko, pridáme ostatné pochutiny (tvaroh a vajcia postrúhame), dobre premiešame, aby sa všetko spojilo a dáme do chladu.
Dobrú chuť!
<< Kukuricové smažienky | Falošná treska | Karamelovo - skoricove kolaciky ,vyborne a jednoduche >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
jana k. (janka425) ID 45490 (22.7.2009, 14:33)
ahoj chystam sa to urobit a aký mám použiť tvaroh ten hrudkovany,alebo makky roztierateľny možeš mi poradit?ďakujem jana
ODPOVEDAŤ
Renáta I. (Dobrota) ID 41578, mimibazar.sk/dobrota (2.8.2009, 20:31)
Ahoj, Jani. Odpovedám neskoro, ale až teraz som prišla po desiatich dňoch domov z hôr, kde nebol dosah na internet :-|
Z toho, aký tvaroh použiť, som si ikdy nerobila "ťažkú hlavu". Dala som, aký som mala... Skús použiť zakaždým iný tvaroh a sama sim nájdeš, ktorý ti viac pasuje :-)
Dúfam, že vám bude doma chutiť. U nás je to celkom obľúbené :-)
Pa (hello)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (13.7.2009, 21:47)
Jeej, toto robievam. Ešte do toho strúham sterilizovanú uhorku. Ale tie zavináče nedávam. A je to super :-$ (clamp)
ODPOVEDAŤ
Renáta I. (Dobrota) ID 41578 (13.7.2009, 21:53)
Aj tá uhorka je super nápad (clamp) Jednoducho tam treba dať niečo, čo tomu dodá tú správnu kyslosť, ten šmrnc. Potom to nie je také fádne. Ja som dávala zavináče práve kvôli zvýrazneniu tej rybacej chuti, ale určite niekedy vyskúšam aj s uhorkou (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika M. (Michalikova) ID 76425 (13.7.2009, 21:02)
Ja pridavam namiesto zavináčov, konzervu Tuniaka v rastlinnom oleji -je to bomba (Y) (Y) (Y) (jidlo)
Výborné aj keď pride navšteva na chlebiky,vždy sa u nas zjedia ako prvé
ODPOVEDAŤ
Renáta I. (Dobrota) ID 41578 (13.7.2009, 21:45)
Jasné, viem si predstaviť :-) Celkom som dostala chuť, ale nemám suroviny :-S
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu