
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Eva S. (kao) ID 1893 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Višňovo - kokosová torta[ recept č. 15985 zo dňa 8.7.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY KOKOSOVÝ KORPUS: 2 H polohrubej múky, 1 H kryštálového cukru, 1 b. kypriaceho prášku, 1/4 H kokosu, štipka soli, 2 vajcia, 1/2 H oleja, 1 H mlieka, navrch odkôstkované kompótové višne (3 dcl pohár), kokos, rum, RUŽOVÁ VIŠŇOVÁ PLNKA: šťava z višňového kompótu, voda, 20 g Gustin, 200 g masla, 3 PL práškového cukru, čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Foto - posledný kúsok - aj keď len z mobilu rumovo- kokosový korpus: zmiešame suché suroviny a do toho zamiešame tekuté, cesto vylejeme do tortovej formy a upečieme pri 170-180 st. cca 45 min., hotový korpus prerežeme na polovice, obe pokvapkáme rumom a na spodnú poukladáme polovice višní, posypeme kokosom a natrieme plnku (časť si odložíme), prikryjeme hornou polovicou korpusu, natrieme boky a vrch torty, boky ešte obsypeme kokosom a vrch polejeme čokoládovou polevou, ružová višňová plnka: štavu z kompótu doplníme vodou do 2 dcl, vsypeme a rozmiešame Gustin a uvaríme na hustú kašu, maslo vymiešame s cukrom a postupne doňho zašľahávame uvarenú kašu, |
Silvia J. (diiinka) ID 12540 (12.2.2010, 12:09) |
hmmm co je Gustin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (12.2.2010, 12:12) |
Gustin je kukuričný škrob ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Silvia J. (diiinka) ID 12540 (15.2.2010, 14:57) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |