gabriela z. (gabca2408) ID 36679 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
K 1. narodeninám vnučky
[ recept č. 15953 zo dňa 6.7.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
kakaová, orechová a žltá piškóta + varený čokoládový krém a vanilkový krém + malinový džem + banány |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (18.3.2010, 7:51) |
Určite spravila radosť,je pekná a istotne aj výborná. ,tiež sa pripájam k Renátke,že niektoré sú len pekné,ale o ich chuti silno pochybujem.Darmo,klasika je klasika.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mira G. (Mira.G) ID 799 (7.7.2009, 10:58) |
je krásna stará klasika, ja tiež rada robievam takto klasicky zdobené, baví ma robiť tie krémové ďobky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (7.7.2009, 17:39) |
Mirka, ďakujem za pochvalu ja som ani nemala odvahu to sem dať,ale dcéra ma prehovorila  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Renáta I. (Dobrota) ID 41578 (7.7.2009, 10:35) |
Bože, tá je nádherná! Ja piekavam podobné torty, mám k nim akýsi "lepší" vzťah ako k tým poťahovaným. Skúšala som aj tie, ale tie mi prídu také umelé, také neosobné, alebo ako to mám povedať. Vedia byť aj pekné aj chutné, o tom to nie je, len mi jednoducho tak "nerežú". Mám rada klasické torty, oveľa viac sa mi páčia, majú OVEĽA väčšie čaro! Ti poťahované sú ako keby autor/ka chcel/a povedať: "aha, čo dokážem" alebo "pozrite, vidíte, čo som urobila". Je to predháňanie sa vo vystavovaní umelých výrobkov. Naproti tomu tie "klasické" majú dušu, majú čaro, sú doslova "živé" a plné lásky. Tak to cítim ja A táto Vaša je NÁÁÁDHERNÁ!! A, samozrejme, VŠETKO NAJLEPŠIE!!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (7.7.2009, 17:45) |
Reni, ďakujem za tieto slová,cítim to presne aj ja ako píšeš.Skúšala som už aj s marcipánom,ale tie nervy čo som pri tom mala ...ďakujem aj za Alžbetku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (6.7.2009, 21:43) |
Všetko najlepšie Alžbetke  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |