. .. .. .. .. .. .
. .

Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle - RECEPT 1585

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

GRILOVANIE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle


[ recept č. 1585 zo dňa  ]


Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle


POTREBNÉ PRÍSADY

kapor * cesnakovo-bylinkové maslo urobené podľa predchádzajúceho môjho receptu * grilovacie tácky alebo vhodnejší by bol menší plech * veľká podberačka na ryby * gril + uhlie :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Nič zložité a very very good!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Na grilovacie tácky si nachystáme umytých a očistených kaprov, vlastne v tomto prípade už iba podkovičky z kapríka Miška.


2. S bylinkovou soľou ich osolíme z oboch strán.


3. Odborník v podobe tatinka by už mohol mať nachystaný gril s plápolajúcim dreveným uhlím. Odborník v podobe mamičky ugriluje ryby. Kapra neotáčajte, z 90 percent ho ugrilujte z jednej strany, uhlie by nemalo horieť, iba tlieť. Ak by ste ho chceli otočiť, pravdepodobne ho rozlámete, radšej kapra prikryte ďalšou alobalovou táckou a nechajte dogrilovať. Papkajte so šalátom a chlebom. Čo je dôležité, chutilo aj detvákom!!!! Zo 6 kilového kapra sa najedlo 8 dospelákov a 2 detičky.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Cesnakovo-bylinkové maslo - vynikajúce na grilovanie! | Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle | Jogurtová bábovka so škoricou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela H. (Češka) ID 23282 (13.4.2008, 19:35)
Chcela som sa opýtať a citrónom toho kapra netreba pokvapkať? :^) Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Alexandra N. (alexandra49) ID 2935, mimibazar.sk/alexandra49 (10.6.2007, 21:39)
macka moc mi to nešmakovalo ;-) ;-) :-D
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (10.6.2007, 21:41)
Chrobáčik, ako by mohlo 45 kilovej osôbke chutiť obyčajné maslo???? Blázniš? Veď maslo nie je nízkotučné, nie že sa na budúci krát pomýliš!!!!! A nám viac ostane!!! :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu