končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
GRILOVANIE |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle[ recept č. 1585 zo dňa 10.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY kapor * cesnakovo-bylinkové maslo urobené podľa predchádzajúceho môjho receptu * grilovacie tácky alebo vhodnejší by bol menší plech * veľká podberačka na ryby * gril + uhlie :-) POSTUP PRÍPRAVY Nič zložité a very very good! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Na grilovacie tácky si nachystáme umytých a očistených kaprov, vlastne v tomto prípade už iba podkovičky z kapríka Miška. 2. S bylinkovou soľou ich osolíme z oboch strán. 3. Odborník v podobe tatinka by už mohol mať nachystaný gril s plápolajúcim dreveným uhlím. Odborník v podobe mamičky ugriluje ryby. Kapra neotáčajte, z 90 percent ho ugrilujte z jednej strany, uhlie by nemalo horieť, iba tlieť. Ak by ste ho chceli otočiť, pravdepodobne ho rozlámete, radšej kapra prikryte ďalšou alobalovou táckou a nechajte dogrilovať. Papkajte so šalátom a chlebom. Čo je dôležité, chutilo aj detvákom!!!! Zo 6 kilového kapra sa najedlo 8 dospelákov a 2 detičky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Daniela H. (Češka) ID 23282 (13.4.2008, 19:35) | |
Chcela som sa opýtať a citrónom toho kapra netreba pokvapkať? Ďakujem | |
ODPOVEDAŤ |
Alexandra N. (alexandra49) ID 2935, mimibazar.sk/alexandra49 (10.6.2007, 21:39) | |
macka moc mi to nešmakovalo | |
ODPOVEDAŤ |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (10.6.2007, 21:41) | ||
Chrobáčik, ako by mohlo 45 kilovej osôbke chutiť obyčajné maslo???? Blázniš? Veď maslo nie je nízkotučné, nie že sa na budúci krát pomýliš!!!!! A nám viac ostane!!! | ||
ODPOVEDAŤ |