. .. .. .. .. .. .
. .

Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle - RECEPT 1585

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

GRILOVANIE

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle


[ recept č. 1585 zo dňa  ]


Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle


POTREBNÉ PRÍSADY

kapor * cesnakovo-bylinkové maslo urobené podľa predchádzajúceho môjho receptu * grilovacie tácky alebo vhodnejší by bol menší plech * veľká podberačka na ryby * gril + uhlie :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Nič zložité a very very good!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Na grilovacie tácky si nachystáme umytých a očistených kaprov, vlastne v tomto prípade už iba podkovičky z kapríka Miška.


2. S bylinkovou soľou ich osolíme z oboch strán.


3. Odborník v podobe tatinka by už mohol mať nachystaný gril s plápolajúcim dreveným uhlím. Odborník v podobe mamičky ugriluje ryby. Kapra neotáčajte, z 90 percent ho ugrilujte z jednej strany, uhlie by nemalo horieť, iba tlieť. Ak by ste ho chceli otočiť, pravdepodobne ho rozlámete, radšej kapra prikryte ďalšou alobalovou táckou a nechajte dogrilovať. Papkajte so šalátom a chlebom. Čo je dôležité, chutilo aj detvákom!!!! Zo 6 kilového kapra sa najedlo 8 dospelákov a 2 detičky.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Cesnakovo-bylinkové maslo - vynikajúce na grilovanie! | Grilovaný kapor na cesnakovo-bylinkovom masle | Jogurtová bábovka so škoricou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela H. (Češka) ID 23282 (13.4.2008, 19:35)
Chcela som sa opýtať a citrónom toho kapra netreba pokvapkať? :^) Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Alexandra N. (alexandra49) ID 2935, mimibazar.sk/alexandra49 (10.6.2007, 21:39)
macka moc mi to nešmakovalo ;-) ;-) :-D
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (10.6.2007, 21:41)
Chrobáčik, ako by mohlo 45 kilovej osôbke chutiť obyčajné maslo???? Blázniš? Veď maslo nie je nízkotučné, nie že sa na budúci krát pomýliš!!!!! A nám viac ostane!!! :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu