. .. .. .. .. .. .
. .

Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami - RECEPT 1575

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami


[ recept č. 1575 zo dňa  ]


Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami


POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny - fliačky alebo rezance * 1 mäkký tvaroh * práškový cukor podľa chuti * 2 vajíčka * čerešne * tuk a hrubá múka alebo strúhanka na vymastenie pekáčika * na ozdobu: šľahačkový špricík, alebo škoricový cukor, alebo čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Fajné sladké jedlo pre deťúrence a ich ockov :-))))))) Keď zrejú čerešne, treba to využiť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Úvodná nenáročná práca :-) umyte čerešne, nechajte ich odkvapkať a neodkôstovávajte ich. Červíčkov nechajte kľudne vo vnútri :-)), nemajú skoro žiadnu slaninku, ani faldičky, tuk, vraj samá bielkovina :-)


2. Do misky švacnite mäkký tvaroh,


3. prišvacnite k nemu práškový cukor - cukru pridajte podľa chuti, ja som dala asi 4 polievkové lyžice.


4. a priprišvacnite aj žĺtka. Z bielkov vyšľaháte hustý sniežik.


5. Tvarohovo-žĺtkovú zmes zamiešajte, pridajte tuhý sniežik a zľahka spojte dohromady.


6. Do veľkej misy dajte scedené uvarené fliačky alebo rezance,


7. zalejte tvarohovou zmesou,


8. zasypte čerešňami a zamiešajte. Ak sa Vám nepozdáva vmiešanie čerešní do cestovín, tak ich dajte na spodok pekáča a zakryte cestovinami s tvarohovou zmesou.


9. Všetko jemne zamiešajte, vymastite si väčší pekáčik alebo dva menšie pekáčiky, vysypte ho hrubou múkou alebo strúhankou,


10. a dajte piecť.


11. Nákyp som zapekala pod alobalom asi 3/4 hodinky.


12. Posypte škoricovým cukrom, šľahajdou alebo čokoládovou polevou a dobrú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Výborný makový nákyp s jablkami *** | Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami | Piknikové menu v tráve >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alexandra N. (alexandra49) ID 2935, mimibazar.sk/alexandra49 (7.6.2007, 23:52)
maca jakož móže byt,inak co ked by si namiesto cestovin slizikov pouzila tie cervicky? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Alena N. (alena38) ID 2451, mimibazar.sk/alena38 (7.6.2007, 21:12)
Waw to vyzerá svetovo (Y) (Y) (Y) v tomto momente by som to išla uvariť, keby som mala doma tvaroh 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| práve sa mi zbesnili chuťové poháriky :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (7.6.2007, 23:03)
Nežer, cica!!!! :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (upravené 7.6.2007, 23:03)
Aljoša, veď dondi, ešte Ti Tvoj švagrík niečo nechal :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu