. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed - RECEPT 1568

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 13662 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed


[ recept č. 1568 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 veľké hrste kyslej kapusty (ak máte veľkú zapekaciu nádobu, dajte väčšie množstvá), 10 zemiakov, 1 klobása, 9 plátkov slaniny, soľ, bazalka, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Do zapekacej misy začneme ukladať:
1. kyslá kapusta - aby vytvorila asi 2 - 3 cm vrstvu
2. klobása pokrájaná na hrubšie kolieska - veď ako kto má rád
3. ošúpané, na kolieska nakrájané zemiaky - hrubšia vrstva
4. osolíme, posypeme bazalkou, polejeme olejom
5. navrch poukladáme plátky slaniny

Prikryjeme alobalom a pečieme 1 hod. na 200 stupňoch, potom alobal odstránime a dopečieme ešte asi 1/2 hodinky, kým slanina nie je chrumkavá (a potom je u nás o ňu bitka!)

Dobrú chuť!!!
<< Cookies a lá Hobbits | Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed | Kuracia pečienka na ananáse >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu