
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Beáta F. (bejatka) ID 13662 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed[ recept č. 1568 zo dňa 7.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 veľké hrste kyslej kapusty (ak máte veľkú zapekaciu nádobu, dajte väčšie množstvá), 10 zemiakov, 1 klobása, 9 plátkov slaniny, soľ, bazalka, olej POSTUP PRÍPRAVY Do zapekacej misy začneme ukladať: 1. kyslá kapusta - aby vytvorila asi 2 - 3 cm vrstvu 2. klobása pokrájaná na hrubšie kolieska - veď ako kto má rád 3. ošúpané, na kolieska nakrájané zemiaky - hrubšia vrstva 4. osolíme, posypeme bazalkou, polejeme olejom 5. navrch poukladáme plátky slaniny Prikryjeme alobalom a pečieme 1 hod. na 200 stupňoch, potom alobal odstránime a dopečieme ešte asi 1/2 hodinky, kým slanina nie je chrumkavá (a potom je u nás o ňu bitka!) Dobrú chuť!!! |