
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Ivana K. (ivana1983) ID 63683 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zapekaný karfiol so zemiakmi a špargľou[ recept č. 15337 zo dňa 17.6.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY karfiol,brokolica, zemiaky, kyslá smotana, 2 vajíčka, korenie na zemiaky, sol, MČK POSTUP PRÍPRAVY Podobne recepty tu už určite su ,ja pridávam ten svoj. Karfiol a brokolicu, alebo aj inu zeleninu si uvarime do polomakka nad parou, aby sme zachovali čo najvačši počet vitamínov.Paríme približne 10 min. Taktiez si uvarime do polomakka aj zemiaky pokrajame na mesiačiky alebo polmesiačiky, alebo kto ako chce.Po uvareni si zemiaky scedime a premiešame s koreniím na zemiaky, alebo grilovacím korením a rascou. Zapekaciu misu si vymastime a posypeme struhankou, naložíme do nej okorenené zemiaky a sparenu zeleninu.Nakoniec to všetko polejeme osolenými a okorenenými vajíčkami, ktore sme rozhabarkovali v smotane s mliekom. Podávame so zaváranou špargľou. |