. .. .. .. .. .. .
. .

Výborné kroketky z tresky (filiet) - RECEPT 15065

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 9968 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Výborné kroketky z tresky (filiet)


[ recept č. 15065 zo dňa  ]


Výborné kroketky z tresky (filiet)


POTREBNÉ PRÍSADY

500g filiet z tresky a pod.,6-7 stredne veľkých v šupke uvarených zemiakov, 2-3 cibule, suš.bazalka, 2-3 vajcia, ovsenné vločky

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si uvaríme zemiaky v šupke, to môžme aj pár dní vopred. Rozmrazené filé z tresky nakrájame na malé kúsky a zmiešame s podusenou cibuľou, na jemno postrúhanými uvarenými zemiakmi, vajíčkami a ovsennými vločkami. Zo zmesi formujeme kroketky a vysmážame na oleji.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Na úplnom začiatku si dáme uvariť zemiaky(ale to môžme aj deň dva dopredu) a rozmraziť filé z tresky alebo podobných rybičiek:o) potom si na drobno pokrájame cibuľu, ja som dala dve také väčšie a do sklovita podusíme na troške oleja
rozmrazené filé nakrájame na malé kúsky
filé trošku vymačkáme a zmiešame s podusenou cibuľou a nastrúhanými varenými zemiakmi, pridáme vajíčka a keď je zmes moc mokrá pridáme za hrsť jemných ovsenných vločiek, zmes posolíme a pridáme bazalku...tú som nemala, tak som dala oregano...
buď rukou alebo polievkovou lyžicou tvarujeme kroketky a vysmážame na oleji
dobré sú so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátikom, sú fakt výborné, naši moc rybu nemusia, ale tohto bolo málo:o) tak im chutilo...tým, že sú tam namiesto rožkov varené zemiaky majú jemnú a nie veľmi výrazne rybaciu chuť.....Dobrú chuť!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Vylepšené cestoviny od Beaty Dubasovej | Výborné kroketky z tresky (filiet) | Pizza Provenciale >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (11.6.2009, 22:58)
(clamp) (clamp) (clamp) velmi zaujimavy napad Lucka |:o) dala by som si aj teraz, aj na studeno (zajic) (zajic) (zajic) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (12.6.2009, 11:07)
Evi (F) (F) (F)Ďakujem, sú mňam aj studené (Y)naši takéto rybiny moc nemusia, ale po tomto sa veru zaprášilo ;-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (11.6.2009, 21:27)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (11.6.2009, 22:12)
(L) (L) (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (11.6.2009, 18:21)
zaujimave................je tam citit rybu?
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (11.6.2009, 18:56)
veľmi málo, môj drahý sa ma pýtal že ako sa to volá ;-)a ja že nijako ;-)ešte som len rozmýšľala ako to nazvať :-$a on že a z čoho to je??? on tam zjavne rybu necítil....hovorím že z ryby, rybacie fašírky alebo kroketky....musím povedať, že boli fakt veľmi dobré (Y) zlupli sa hneď, aj malej veľmi chutili (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu