
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Dana K. (helldana) ID 94605 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Svieža jahodová torta[ recept č. 15004 zo dňa 8.6.2009 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4vajcia, 5 lyžíc polohrubej múky, 4 lyžice cukor múčka, troška PDP 500 g jemný odtučnený tvaroh, 3 ks smotanový jahodový jogurt, cukor podľa chuti, 1,5 balíčka želatínového stužovača, 500 g jahôd,2 lyžice jahodového džemu 1 tortové želé červené POSTUP PRÍPRAVY Piškotu upiecť zvyčajným spôsobom, nechať vychladnúť. Medzitým si zmiešať tvaroh, cukor a jogurty so želatínovým stužovačom. Vychladnutý plát cesta dať naspäť do formy a natrieť jahodovým džemom. Naň navrstviť tvarohový krém. 2 hodiny nechať stuhnuť. Po stuhnutí ozdobiť jahodami a zaliať červenou želatínou. |