
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
POLIEVKY |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Demikát[ recept č. 14940 zo dňa 6.6.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky * cibuľa * bobkové listy * rasca * soľ * bryndza * mletá červená paprika * mlieko * cesnak POSTUP PRÍPRAVY recept je z prílohy v jednom časopise OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() zemiaky nakrájame na malé kúsky ![]() pridáme nakrájanú cibuľu ![]() bobkové listy, rascu, soľ ![]() zalejeme vodou a varíme do mäkka - v pôvodnom recepte sa cibuľa, listy a rasca mali dať až keď budú zemiaky mäkké ale ja som dala radšej na začiatku ![]() medzitým si bryndzu rozmiešame s paprikou a rozriedime mliekom ![]() viď takto :)) ![]() keď sú zemiaky mäkké ![]() pridáme rozmiešanú bryndzu ![]() a dolejeme ešte mlieko, podľa požadovaného množstva, na záver dochutíme soľou a cesnakom ![]() hotový demikát :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (16.1.2010, 13:23) |
skusam robit vas demikat.... som hrozne zvedava... uz davno som ho chcela vyskusat... u nas premiera... myslim ze je skoda ze demikat sa na slovensku moc nerobi... teda ja osobne nepoznam nikoho kto by ho robil, moj manzel je oravan a ked som mu povedala co idem robit tak ani nevedel co to demikat znamena.... ja tam ale nedam cibuli, my nemame radi varenu cibulu... tak som zvedava.... ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Veronika N. (Didosh) ID 104379 (7.9.2009, 20:37) |
hmm mňam, varím na zajtra... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |