
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina S. (tinula29) ID 57562 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zapekané kuracie prsia so špargľou a nivou[ recept č. 14603 zo dňa 27.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300 g kuracích pŕs, 100 g sterilizovanej špargle, 100 g syru niva, 2 plátky aidamu, soľ, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, vegeta, sójová omáčka, hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Kuracie mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko osmažíme na rozpálenom oleji. Pred dokončením pridáme špargľu, aby sa oteplila. Na druhú panvicu dáme variť mlieko, do ktorého pridáme nastrúhaný syr niva. Povaríme. Pridáme kuracie prsia, špargľu a necháme spolu podusiť. Hotový pokrm servírujeme tak, že na tanier mäso, na neho uložíme špargľu, polejeme nivovou omáčkou a kým je jedlo horúce položíme naň ešte plátok syra. Podávame s hranolkami. |
![]() | Martina S. (tinula29) ID 57562 (11.6.2009, 8:40) |
no neviem, ja som doteraz použila iba zaváranú ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | hana h. (hankazk) ID 90615 (10.6.2009, 19:03) |
mohla by sa použiť aj čerstvá špargla? ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |