
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Vypražane šampiony v cestičku[ recept č. 14367 zo dňa 20.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY šampiony,slaninka,vajce,hl.muka,tvrdy syr,koreniny,mlieko POSTUP PRÍPRAVY šampiony rozkrojime na polky,medzi ne dame slaninku a spojime kuskom špilky.Vajičko zmiešame s hl.mukou aby bolo take hustejšie cestičko,pridame mlieko,koreniny,sol a nastruhany syr.šampiony v tom obalime a vypražame do zlatista.my sme to podavali so zemiakmi a tatarskou+nejaky dobry šalatik. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Anna J. (andulka2) ID 48309 (21.5.2009, 8:16) |
Pomôcka pre vyprážanie šampionov: Hlavičky šampionov nastoknite na špajlu rad radom za sebou, plnené dávajte po dvoch plnkou k sebe. Na špajli obaľujte v trojobale a aj vyprážajte a môžete aj servírovať, každý si ich na tanieri stiahne zo špajle vidličkou. Môžete ich takto obaľovať aj v cestíčku. Ja používam špízové špajle, obyčajné dlhé špajle stačí rozlomiť na polovicu, dávam 6-8 šampionov podľa veľkosti, plnené dávam po pároch, na koncoch špajle nastoknem bez plnky. Je to veľmi praktické, hlavne keď vyprážate aj 1,5 kg naraz ako ja. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (21.5.2009, 7:10) |
Vyzerajú zaujímavo vyskúšame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (20.5.2009, 20:02) |
cez vikend som podobne robila, akurat len ciste sampiony neplnene...toto moze byt zaujimavy upgrade ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |