
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
SLADKÉ JEDLÁ |
Milka -. (mimianka) ID 84111 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) **FRENCH TOAST**[ recept č. 14339 zo dňa 19.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2-3 ks bieleho chleba, trochu mlieka, vanilkový cukor (ak to chcete mať naozaj originálne, tak hnedý cukor a pol vyskrabaného lusku vanilky), 2 vajcia, štipka soli, maslo alebo rastlinný tuk; no a teraz čo vás napadne (ale už nemusíte dávať nič, poďla chuti) - citrónová kôra alebo šťava, škorica,... POSTUP PRÍPRAVY kuk na fotopostup :) *na ozdobenie: jahôdky, mäta, oriešky, javorový alebo zlatý sirup, ovocný sirup, čokoláda, šľahačka... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() toto som použila ja (chýba tam škorica) ![]() mliečko, vajíčka, cukor, štipka soli, škorica - poriadne rozmiešať ![]() na panvici pomaly roztopíme kúsok masla; aj chlebíky by sa mali piecť na slabšom plameni ![]() chlebíky (ja používam maďarský chlieb z kauflandu, čerstvý, aj keď sa odporúča trochu starší, ale mne to takto chutí viac - proste, čo máte doma:) nakrájame na kúsky, dnes som kôrku neodrezala a vôbec to nevadilo - načo sa s tým piplať:) a nachvíločku namočíme kúsky do vajíčkovej zmesi - naozaj len namočiť a šup na panvicu ![]() a opekáme ![]() a opekáme druhú stranu:); stále to musíme sledovať, opeká sa to dosť rýchlo ![]() pocukrujeme a ozdobíme podľa chuti a fantázie - ja tu mám jahôdky a mätu ![]() mali by sa vám podariť takéto 2 porcie; už len na záver dodám - v amerike a na západe to robia bežne na raňajky, mne to chutí asi ako lievance, len je to oveľa rýchlejšie a oveľa lacnejšie a môžete si to prispôsobiť vlastnej chuti... a je to naozaj skvelééé :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Lucia H. (gupka) ID 9968 (19.5.2009, 21:40) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Milka -. (mimianka) ID 84111 (19.5.2009, 22:19) |
![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |