končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zmes do plnenej papriky (kapusty) ako fašírky[ recept č. 14326 zo dňa 19.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčové pliecko * ryža * vegeta * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * vajíčko * slanina * cibuľa * paradajkový pretlak POSTUP PRÍPRAVY Mäso pomelieme, ryžu uvaríme. Slaninu vytopíme a orestujeme na nej cibuľu. Mäso, uvarená ryža, vegeta, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, vajíčko, malý pretlak, orestovaná cibuľa so slaninou - všetko spolu premiešame. Tvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme. Ja som sa nechala inšpirovať Adriankou ID 34442 a fašírky som piekla v muffinovej forme. Ako príloha farebný šalátik. |
kristína s. (nigina) ID 32120 (19.5.2009, 15:30) | |
Tiež som naposledy robila fašírky v muffinovej forme. Strašne fajn Adriankin nápad. Ja do fašírky nedávam ryžu. Inak predpokladám, že aj ty... a toto je univerzálny návod na mäskovú zmes s obmenou - plnená paprika či kapusta (s ryžou) / bežné fašírky (suchší a namočený rožok). Alebo sa mýlim? | |
ODPOVEDAŤ |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (19.5.2009, 15:40) | ||
No ani ja nedávam do klasických fašíriek ryžu, preto som do názvu uviedla, že na spôsob fašíriek som pripravila zmes ktorou sa plní paprika alebo kapusta | ||
ODPOVEDAŤ |