Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Zmes do plnenej papriky (kapusty) ako fašírky
[ recept č. 14326 zo dňa 19.5.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
bravčové pliecko * ryža * vegeta * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * vajíčko * slanina * cibuľa * paradajkový pretlak
POSTUP PRÍPRAVY
Mäso pomelieme, ryžu uvaríme. Slaninu vytopíme a orestujeme na nej cibuľu. Mäso, uvarená ryža, vegeta, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, vajíčko, malý pretlak, orestovaná cibuľa so slaninou - všetko spolu premiešame. Tvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme.
Ja som sa nechala inšpirovať Adriankou ID 34442 a fašírky som piekla v muffinovej forme. Ako príloha farebný šalátik. |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (19.5.2009, 15:30) |
Tiež som naposledy robila fašírky v muffinovej forme. Strašne fajn Adriankin nápad. Ja do fašírky nedávam ryžu. Inak predpokladám, že aj ty... a toto je univerzálny návod na mäskovú zmes s obmenou - plnená paprika či kapusta (s ryžou) / bežné fašírky (suchší a namočený rožok). Alebo sa mýlim?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (19.5.2009, 15:40) |
No ani ja nedávam do klasických fašíriek ryžu, preto som do názvu uviedla, že na spôsob fašíriek som pripravila zmes ktorou sa plní paprika alebo kapusta  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |