končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
denisa r. (belesek) ID 69182 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | javansky kralik[ recept č. 14004 zo dňa 11.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kralacie maso(moze byt aj kuracie),paradajky,cibula,2 banany,2 jablka,4 struciky cesnaku,2cl kari kor.,3 pl kokosu,sol,korenie,bylinky.lyzica masla POSTUP PRÍPRAVY maso orestujeme v hlbsej panvici a odlozime bokom.na tom istom oleji oprazime cibulu,pridame paradajky.pridame maso,poprasime kari korenim a osolime.pridame rozdrveny cesnak,bylinky podla chuti a kokos.keby paradajky nepustili dostatok vody,podlejeme vyvarom.varime asi 40 minut.ale po pol hodine pridame maslo,banany a jablka.cize s ovocim varime uz len 10 min.mozme aj menej,aby sa ovocie nerozvarilo.podavame s ryzou. |