končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
michaela l. (miska85) ID 48478 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Penová torta podľa Eriky[ recept č. 13982 zo dňa 11.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY V postupe POSTUP PRÍPRAVY Erika R. (Erika32) ID 93467 (26.4.2009, 22:15) Na 10 bielkov ide 1kg cukru najprv trochu rozslaham a potom dam nad paru a slaham na najvacsom vykone az kym je pena tuha.Trva to max.30 min.potom to vytlacam na mastny papier z ktoreho su vystrihnute podkovy alebo srdce,cislice.Tie platy robim tak ze vytlacam pusinky jednu vedla druhej.A peciem to tak ze dam ruru na 250 stupnov necham ju otvorenu a platy susim.Ak by zacali platy zltnut trochu znizim teplotu.Plat je hotovy ak na vrchu tych pusiniek vidiet take kvapocky vody.A plnku mam taku trocha horku ake s tym penovym je to vyborne.PLNKA:10 zltkov,1 cele vajce,20 dkg cukru,cele kakao vyslahat nad parou do zhustnutia potom este do tepleho primiesat vareckou 3 palmariny tak aby boli celkom rozpustene a nezlakni sa ostane to trochu riedke.Potom to dam vychladnut a ked je to studene treba to vyslahat s mixerom.Plnka je dobra a tuha.Dam ju medzi platy ale tiez v tvare pusiniek.Je to babracka ale oplati sa.Ak budes mat naladu vyskusaj ju a dobru chut |
michaela l. (miska85) ID 48478 (14.5.2009, 16:44) | |
Som rada,ze sa vam pacil a vdaka patri Erike, nie mne | |
ODPOVEDAŤ |
Michaela Z. (michy) ID 20515 (14.5.2009, 10:18) | |
Vyskusala som tvoj recept, bol super, ale s malou obmenou, dala som maslo a to len dve, neviem si predstavit ze by tam boli tri, bola super rychlo urobena, super | |
ODPOVEDAŤ |
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 20:34) |
ODPOVEDAŤ |