. .. .. .. .. .. .
. .

Čína ala Deevy - RECEPT 13893

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 92456 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Čína ala Deevy


[ recept č. 13893 zo dňa  ]


Čína ala Deevy


POTREBNÉ PRÍSADY

čo potrebujeme? ja som si toto jedlo vymyslel čiže aj vy si môžte pridať prípadne odobrať ktorúkoľvek prísadu, no mne to takto velmi chutilo :) takže: na rezance potrebujeme: -čínske rezance (najlepšie kúpené priamo v čínskych potravinach ale majú ich aj v hypermarketoch) -cibula -kari korenie -sojova omáčka -jarná cibuľka na kapustičku na sladko potrebujeme: -hlavu kapusty -trocha kmínu -med -ak máte radi trochu chilli na mäsko potrebujeme: -cca 500 g kuracich (morčacích) prs -krabie tyčinky -zvaranu marhulu a ananás -arašidy -kukuricu -korenie podla vlastnej chuti, ja som použil čínske jemné korenie, čierne korenie (mleté), soľ...

POSTUP PRÍPRAVY

Nooo takže viem, že s týmto jedlom možno nie je najmenej roboty, je to asi na takú hodinku, hodinku a pol ale podľa mna stojí za to ho vysúšať...

Začneme tým, že si uvaríme rezance vo vriacej vode so soľou, necháme odkvapkať a na osmaženej cibuľke do ktorej prídame kari korenie ich pekne opečieme (chytia z toho kari peknú zlatistú farbu), na konci ich zalejeme troškou kari omáčky zmiešanej s nakúsky pokrajanou jarnou cibuľkou resp. jej zelenou časťou. môžte tam pridať aj kocky uvarenej a tiež opečenej mrkvy.

Ďaľším krokom je príprava sladkej kapusty, najprv si kapusovú hlavu otrháme na listy ktoré následne nakrájame na pásiky, na panvicu si damé trošku oleja ktorý necháme rozpáliť a hneď nanho dáme med, keď med začne bublať čiže bude uplne roztopený pridáme kapustu s trochou kmínu a necháme podusiť na miernom ohni, kapustička zmäkne chytí zlatú farbu a bude výborná :) v prípade že máte radi Chilli môžte ho pridať na panvici do medu.

A na koniec si pripravíme to hlavné a to mäsko, mäso si deň vopred nakrájajte na kocky alebo pásiky nie ale príliž dlhé a dajte do olejového pacu s korením podla vlastnej chuti (ja dávam hlavne cesnak ktorý dodá výbornu chuť a dalej grilovacie korenie,čierne korenie,soľ) nechajte takto pripravené mäso v ladničke cez noc nech sa pekne nasaje pacom. ked nadíde deň "D" mäso na panvici opečieme kým nie je mäkké ako má byť a môžme pridať arašidy (ja som dal pražené) o chíľu pridáme kukuricu a ananás, počas celeho varenia miešame, na koniec pridame marhulu a krabie tyčinky. medzi tým môžte aj podliať troška vodou nech sa nám nič nepripečie a samozrejme a korenie podla vašej chuti, fantázii sa meze nekladú.

podávame v poradí rezance na to rozmiestniť kapustu a na koniec navrch mäsko, celé to môžte ľubovolne doladiť a dozdobiť alebo aj poliať chilli máčkou alebo tou sójovou.

Tak a na koniec vám len prajem dobrú chuť ;)
<< 20 | Čína ala Deevy | polievka z jedlých gaštanov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu