. .. .. .. .. .. .
. .

SUPROVY JEDNODUCHY ZEMIAKOVY NAKYP - moze sa urobit aj ako bezlaktózový - RECEPT 13864

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZLEPKOVÁ DIETA

ID 54673 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


SUPROVY JEDNODUCHY ZEMIAKOVY NAKYP - moze sa urobit aj ako bezlaktózový


[ recept č. 13864 zo dňa  ]


SUPROVY JEDNODUCHY ZEMIAKOVY NAKYP - moze sa urobit aj ako bezlaktózový


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre2osoby: Ca.5 vačších varených a pretlačených zemiakov 2 tégl.kyslej smotany alebo sójoveho-bezlaktózového jogurtu Strúhaný syr – ja som použila bezlaktózový Olej, soľ, prip.cesnak alebo ine korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Vymažem formu, rozprestriem polovicu pretlacenych zemiakov, trochu osolím, nalejem polovicu smotany-jogurtu.
Na to dám druhú polovicu zemiakov, posolím, na to ide druhá polovica smotany-jogurtu a nakoniec strúhaný syr.
Pečiem pri 200C ca 40 minút alebo kým povrch pekne nezhnedne. /počas prvej pol.pečenia zakryjem alobalom a potom odokryjem, aby sa dobre prepiekol/
Smotanu-jogurt možme podľa chuti aj okoreniť.
<< Zapekaná cuketa s balkánskym syrom | SUPROVY JEDNODUCHY ZEMIAKOVY NAKYP - moze sa urobit aj ako bezlaktózový | Laci pečené ("Laci pečeň") >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu