Slávka K. (slavenka) ID 760 |
 |
mimibazar.sk/slavenka |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 27.8.2005 |
Naposledy: 22.3.2020 15:58 |
Aktualizácia: 19.3.2015 14:15 |
|
|
|
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.8.2009, 22:19) |
Prosím vás, čo znamená "vytlačenú plnku" ? nechápem, akú vytlačenú.. z čoho vytlačenú? aká to je plnka? ako ju robíte? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (9.8.2009, 22:37) |
Je to jablkova plnka...nastrúhané jablká s cukrom, hrozienkami a škoricou.... vytlačenú znamená vystískanú v dlaniach, aby z nej odišla prebytocna šťava ( tú deticky vypiju z pohara)  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana R. (Tylili) ID 58990 (25.5.2009, 18:45) |
Dobrý večer, rada sa nechávam inšpirovať vašimi receptami. Aj ja robievam štrúdľu, tak ako ma učila moja babička. Je to vlastne presne taký recept ako tan váš, len nepotieram štrúdľu po vrchu vajíčkom ale rozpusteným maslom. Vaskúšajte Jana |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (25.5.2009, 20:10) |
Dobry vecer Ano na strudlu je najlepsie masielko ja davam aj kvalitny olej mam to niekde pri recepte na strudlu. Na listkove cesto som este neskusala davat len maslo? ale vyskusam dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maria R. (mary702) ID 21508 (6.5.2009, 10:07) |
ja uz len dodam, ze ja to liskove cesto vyvalkam na latkovom prestieradle a potom sa to lahko staca za pomoci latky. mary |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (6.5.2009, 17:30) |
áno, áno...suhlasím...ja takto robim štrudlu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (5.5.2009, 20:06) |
Dufam,ze teraz sa mi to uz podari Dakujem za radu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |