Jana C. (saeda) ID 53061 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Kuracie kari s jablckami
[ recept č. 13583 zo dňa 29.4.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Kuracie masko z prsicok ale moze byt aj vykostene stehno- priblizne 400g, jedna stredna cibula (zlta alebo cervena), ciry bujon, 2 male jablcka, olej, smotana na varenie alebo slahackova smotana - 150ml, vegeta, 2-3 lyzicky kari korenia, citronova stava .
POSTUP PRÍPRAVY
Je velmi rychly a jednoduchy, dufam, ze sa vam zapaci a hlavne, ze bude chutit.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Pripravime si vsetky potrebne prisady |
![]() |
Nakrajanu cibulku spenime na oleji dosklovita. |
![]() |
Masko si nakrajame na kocky alebo pasiky a pridame k cibuli. Prudko oprazime. |
![]() |
Podleme troskou vody, ked nam zovrie, vhodime kocku bujonu. |
![]() |
Nechame dusit pod pokrievkou 10 minut. |
![]() |
Najkrajame si jablcka na kocky (bez supky). |
![]() |
Pridame ich ku masku a dobre premiesame. |
![]() |
Zasypeme kari korenim. Nechame podusit 5 minut bez pokrievky. |
![]() |
Potom pridame smotanu, nechame prevriet. |
![]() |
Dochutime podla potreby vegetou a troskou citronovej stavy. |
![]() |
Nam najviac chuti s ryzou. Dobru chut! ;) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Miroslava V. (mirvia) ID 243629, mimibazar.sk/mirvia (8.8.2012, 14:23) |
Mňam mňam bolo super, chutilo nám určite to ešte niekedy navarím  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana Š. (zuzana726) ID 42965 (7.10.2010, 20:24) |
a nezabudnite pridat sodu bikarbonu, aby sa nezrazila smotanka ja som samozrejme nedala... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana Š. (zuzana726) ID 42965 (7.10.2010, 20:24) |
najlepšieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana K. (Nini1) ID 7361, mimibazar.sk/nini1 (11.5.2009, 17:57) |
Jani, tak toto idem vyskušať.. vyzerá nenormálne.. určite dám vedieť ako som dopadla s novinkou....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana C. (saeda) ID 53061, mimibazar.sk/saeda (13.5.2009, 9:09) |
Ajoj moja... no veru skus....a daj mi vediet...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |