. .. .. .. .. .. .
. .

Dúbravské tajomstvo - RECEPT 13556

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 78865 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Dúbravské tajomstvo


[ recept č. 13556 zo dňa  ]


Dúbravské tajomstvo


POTREBNÉ PRÍSADY

Prsia : 1 kuracie prsia, horčica, 1 cibuľa, 4 plátky masla Plnka: 5 dkg tvrdého syra, 5 dkg údené mäso, 1 rožok, 2 vajcia, soľ, korenie, rasca, vegeta – harmónia chuti, 5 cm póru, 10 cm mladej cibuľky – zelená časť, 1 strúčik cesnaku.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Prsia si narežeme na 4 časti, ktoré vyklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou z oboch strán. Nakopíme pripravenú plnku a prsia spojíme špáradlami.
Odtrhneme si alobal, nato dáme štvrťku-na pásiky pokrájanej-cibule, položíme prsia a navrch dáme plátok masla, zavrieme alobal a preložíme na plech, na ktorý nalejeme vodu a dáme piecť do rozpálenej rúry na jednu hodinku, alebo teda na tak dlho, kým sa urobia zemiaky na mesiačiky, posypané soľou, celou rascou a zakvapnuté olejom, v druhom plechu. Ja mám také menšie, ktoré sa mi zmestia naraz, takže v jednom sa robilo mäso a v druhom zemiaky.
Mali sme k tomu šalát – trochu kapusty, uhorka, pór, cibuľka, reďkovka, soľ, korenie, trochu cukru, octu a vody – bol vynikajúci.

Plnka: Všetko som mala mierne zamrznuté, tak sa mi to dobre krájalo na malé kocočky – rožok, syr, údené, cibuľka, cesnak a pór, pridáme rozšľahané vajíčka, korenie, soľ, vegetu, rascu a dôkladne premiešame, aby rožok nasal vajíčko.

Naservírované je to na druhý deň, aby som to mohla pripojiť k receptu (nahovorili ma kolegyne, aby som to tam pridala), takže som sa veľmi nebavila s úpravou, ale aj tak to vyzerá (podľa mojich kolegýň) chutne....... a bolo to ozaj chutné.
<< ovocne pohare s piskotami smotanou a zelatinou | Dúbravské tajomstvo | *Dusena mrkva s tofu - inspiracia od Janika G.* >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
jaroslava n. (bubka77) ID 8467 (28.4.2009, 13:08)
(child1) (child1) (child1) toto bude určite dobrôtka, ako ťa poznám (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu