
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bravčové s párkovou klobásou a olivami[ recept č. 13544 zo dňa 27.4.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové stehno * mletá červená paprika * soľ * rasca * párková klobása * zelené olivy * solamyl POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso a ďalej restujeme. Keď sa mäso zatiahne osolíme ho, pridáme troška celej rasce, mletú červenú papriku, prípadne môže aj trocha horčice a kečupu alebo iné koreniny podľa chuti. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Medzitým si na oleji opečieme kolieska párkovej klobásy a nakrájame olivy, ktoré potom pridáme ku mäkkému mäsu. Zahustíme solamylom a môžeme podávať. Ako prílohu som zvolila slovenskú ryžu. |