
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Jana S. (Lula (S)) ID 78865 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Tisovské prsia[ recept č. 13541 zo dňa 27.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kuracie prsia – vyjdú z toho 4 rezne keď sme šikovní ,( bravčové stehno alebo karé - podľa výberu 4 ks), 4 plátkové alebo 10 dkg strúhaný údený syr, 4 plátky šunka alebo 8 plátkov salámy, ¼ biela kapusta – malá hlávka,1 väčšia mrkva, 1 malá cibuľa, soľ, korenie, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL horčica, 2 vajcia, 6 PL hrubá múka, 2 poháre strúhanky, olej na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Nastrúhať si najemno kapustu – ¼ malej hlávky alebo podľa množstva rezňov, postrúhať do toho jednu mrkvu a nakrájať jednu malú cibuľku, trochu posoliť, štipku korenia a rasce. Premiešať a pustiť sa do rezňov, naklepať, osoliť, posypať korením, potrieť horčicou a cesnakom, na plátok mäsa dať plátok šunky alebo salámy, nato plátok syra alebo postrúhaný syr, aký vám je lepšie a na to navrstviť pripravenú kapustu. Rezeň preložiť a upevniť špáradlami, obaliť v hrubej múke, vajíčku a strúhanke a pomaly vyprážať. Prílohu už nechám na vás ... Veľmi dobre sa vypráža v jánskej mise s pridaním 2 -3 špáradiel. Je to ozaj veľmi dobré..... jedla som to v jednej tisovskej reštaurácii a tak so sa snažila vykúzliť si to doma a dala som tomu názov podľa miesta, kde som to jedla. Fotku nemám, pretože som to robila v časoch, kedy som nemala ani páru o MMB, ale keď to niektorá z vás skúsi, tak tam pridajte foto. |
![]() | Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (27.4.2009, 13:46) |
ja študujem v Tisovci, tak ma ten supiš názov hneď zaujal ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (Lula (S)) ID 78865 (28.4.2009, 11:59) |
Jedla som to v bryndziarni, ale poriadne dávno, takže neviem, či to ešte vôbec funguje, ale za pokus to stojí ....želam dobrú chuť... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |